Nova multa a Baqueira Beret


 

Mentre l'estació segueix perdent clients cada any, Baqueira Beret s'està convertint en una de les estacions amb pitjor exemple de la Península, ja que a la denúncia per la invasió de terrenys per una de les seves pistes, ara se suma la multa per tirar runes de manera il·legal

 

La quantitat que fixa la Generalitat per restaurar l'àrea on hi ha abocadores il·legals és d'un milió d'euros (166 milions de pessetes)

 

La Generalitat obligarà a promotor de la urbanització de la vall de Ruda de Baqueira, la signatura Neu 1.500, a portes a terme obres per valor d'un milió d'euros per restaurar la zona on l'empresa ha fet fora runes il·legalment.

 

Així ho ha confirmat el director dels serveis territorials de Medi Ambient i Habitatge a Lleida, Joan Farré. La conselleria ha obert un expedient sancionador contra Neu 1.500, que actualment es troba en tràmits. La denúncia l'havia presentat una entitat ecologista. Els conservacionistes calculen que els dos abocadores que han localitzat sumen un volum de mig milió de metres cúbics de runa.

 

Diari Segre